tiistai 13. syyskuuta 2016

Erilaiset ihmistyypit

Nykynuori
 
Nykynuorella on uusinta mallia oleva älypuhelin (joka vaihdetaan puolen vuoden kuluttua uudemman mallin ilmestyttyä). Nykynuori pukeutuu trendejen mukaan. Välitunnilla nykynuorilla 3-5 hengen porukka, jossa he seisovat piirissä ja juttelevat hiljaa jostakin asiasta (esim. Kim Kardashianin uusista hiuksista). Vapaa ajalla aika kuluu snäppäillessä ja päivättäessä sometilejä.
 
Heruttajanorpat
 
Heruttajanorpat meikkaavat paljon, yleensä voimakkaat kulmakarvat ja silmämeikit. Heruttajanorpat pukeutuvat erittäin tiukkoihin vaatteisiin. Koululaukkuna toimii jokin merkkilaukku esim. Michael Korstai Vuitton. Heruttajanorpat laittavat sosiaaliseen mediaan kuvia, jotka on otettu yläviistosta (hänellä on siis päällään avara kauluksinen paita). Heruttajanorpilla on yleensä poikia ympärillä enempi tai vähempi. Usein heruttajanorpat seurustelevat, jolloin heidän on pakko näyttää tämä koko kansalle. Heruttajanorpat kuuluvat usein porukkaan, joka koostuu nykynuorista. On myös heruttajanorppia, jotka kuuluvat outoon porukkaan, jossa saavat käyttäytyä miten vain (koska ovat niin dominoivia ja tyrmääviä, että kukaan ei sano vastaan).
 
 
Sp-nuoret
 
Sp-nuoret pukeutuvat kukin omalla tavallaan, eivät siis noudata muotia (ainakaan yhtä tarkasti kuin nykynuoret.) Sp- nuorilla on usein isohkoporukka 5-10. Porukka koostuu usein muista sp-nuorista, mukana saattaa olla myös muutama nykynuori, jotka ovat sisimmältään sekoja. Sp-nuoret hekottavat hillittömästi ja rikkovat sääntöjä (vain uhmatakseen ja hankkiakseen jännitystä) . Sp-nuorilla on aivan surkea huumorintaju (toisin sanoen pervoilevat ja hekottavat omille jutuilleen). Sp-nuoret kaikesta huolimatta menestyvät hyvin koulussa. Sp- nuorilla ei yleensä ole samanlaista suosiota, kuin heruttajanorpilla, sillä he ovat vaikeasti lähestyttäviä ja outoja.
 
 
Nurkkamonnit
 
Nurkkamonnit ovat niitä, jotka ovat luokkayhteisön ulkopuolella. Nurkkamonni pukeutuu usein varsin erikoisesti (tai sitten johonkin lumppuihin) Nurkkamonnin hygieniakin on monesti heikko (ei aina). Nurkkamonneilla on yleensä vain yksi tai kaksi kaveria, jotka ovat yleensä nuorempia. Nurkkamonnit  pärjäävät monesti heikosti koulussa. Nurkkamonneihin sisältyy myös gootit sun muut kummajaiset. (tosin silloin kaverit monesti vanhempia/saman ikäisiä)
 
 
Nämä olivat omia näkemyksiäni, joten kenenkään ei kannata loukkaantua (nämä ovat Sp-nuoren näkökulmasta).
 
Mitä näistä muistutat eniten?
 
 

4 kommenttia:

  1. Voisin sanoa olevani sekoitus nykynuoria, sp-nuoria ja nurkkamonneja :D :D Jokaisesta näistä kolmesta tunnistin joitain asioita itsestäni :P

    VastaaPoista