lauantai 20. elokuuta 2016

Ihme on tapahtunut

Moikka!!
 
Viime viikolla alkoi tosiaan koulu. Aloitin luokalla 8b, menin siis kasille (en jäänyt luokalleni :P).
Koulu alkoi ihan hyvin ja toisen päivän jälkeen kaikki tuntui taas ihan samalta, kuin aina ennenkin...
(koulusta en höpise sen enempää, koska se tuskin ketään kiinnostaa.
Kävin kesällä perheeni kanssa Ruotsissa, josta tämä kuva on.
 
 
Viime ratsastustunnilla koin todellisen yllätyksen. Hevoseksi ilmoitettiin Sulo, josta en oikeastaan pidä (varsinkaan koulutunnilla). Sulo oli edelliselläkin tunnilla, joten ehdin jo Riinan kanssa angstata, että sain (taas) epämiellyttävän hevosen.
Sulo ei ollut oikeen ollut yhteistyökykyinen edellistunnilla ja oli kaadunnut (!)ilmeisesti se oli ollut niin unessa... Siitä jo ajattelin, että mitähän tästä vielä tulee. Alku tunnista se olikin ihan normaali itsensä. Käveli laiskahkosti ja taipui yhtä hyvin, kuin puulankku. Ehdin jo masentua, että se tästä tunnista, kunnes ratsastuksen opettajani antoi TODELLA HYVÄN vinkin miten Sulon saa taipumaan. Se vinkki todellakin tepsi! Sulo muuttui hetkessä aivan toiseksi hevoseksi ja alkoi kantaa itseään paljon paremmin.
Laukassa se on yleensä laiska ja ei oikeen jaksa pyörittää laukkaa. Pienellä raipan käytöllä laukasta sai ihan mukavaa ja jopa ilmavaa. (Olis kiva jos omat jalat ei säätäis kokoaika jalustimien kanssa laukassa). Laukkasimme aika paljon ja Sulo mini tosi nätisti. Lopputunnista menimme vielä kavaletteja ravissa (pottakavalettejä XD). Sulo ravaili tosi kauniisti muodossa (en kuvitellut sitä muotoa, vaan se meni ihan oikeasti Super nätisti!!!). Raviin tuli myös sellainen ihana jousto. Lopuksi yritin vain itse keskittyä näyttämään hyvältä :P.
Tämä oli oikeasti ihan turha selostus, mutta oli pakko päästä hehkuttamaan tätä ihmettä!
En oikeasti muista milloin olisi mennyt näin hyvin... Todennäköisesti ensiviikon ratsastustunti menee päin seiniä, koska ikinä kaksi tuntia peräkkäin ei voi onnistua näin hyvin.

Ilahduttaaksenne teitä, kuva pikku-Hannasta ratsastamassa. Aloitin ratsastuksen eri tallilla, mistä tämä kuva on otettu.
Hevosen nimi on Aatu. (olen tässä n.10.v)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti